QUI SOM?

Image

Les Passejades

Són un projecte artístic nascut l’estiu de 2014, impulsat per un equip de gent del poble i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador. Enguany, IX edició. De l'11 de juliol al 15 d'agost de 2022.

Les Passejades estan obertes a tot tipus d’elencs artístics i propostes individuals, amateurs i professionals: grups de teatre, dansa, circ; escoles i acadèmies que vulguin presentar treballs d’alumnes; cantautors, titellaires, monologuistes...

Bases de participació

Image

Microteatre

Les Passejades conformen un espectacle teatral de 4 escenes ubicades en diferents espais del poble. La durada màxima de cada escena és de 15 minuts i el públic es desplaça a peu d’una escena a l’altra. Cada 20 minuts un grup de 20 persones inicia el circuit. Les representacions duren de les 9 del vespre fins a la mitjanit, cadascun dels 6 dilluns que van de mig juliol a mig agost.

Passejades Microteatre és una programació pensada per a enriquir l'agenda cultural estival de la Costa Brava des d'un municipi amb una indiscutible tradició teatral.

Image

L'equip

DIRECCIÓ ARTÍSTICA I PRODUCCIÓ: Anna Arnay, Susanna Bosch, Miquel Àngel Armijo, Xavier Valentí.

EQUIP TÈCNIC: Marina Solés, Jaume Garcia-Aguilera

REGIDORS D'ESPAI: Miquel Pla, Txema Alabert, Marc Ballesta, Dolfo Piedra

COL·LABORADORS: Maria Àngels Rocas, Maddy Ward, Carlus Vergés, Cristina Bota, Josep Espigulé, Agnès Fort, Josep Mª Barceló, Roger Poch, Aitana Poch, Gal·la Gasau, Helena Carreres, Kim Giralt, Ernest Pagès.

info@passsejades.com