MICROTEATRE — SANT PERE PESCADOR

QUI SOM?

CONTACTAR
Image

Les Passejades

Són un projecte artístic nascut l’estiu de 2014, impulsat per un equip de gent del poble i que compta amb tot el suport de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador. Després de 5 edicions celebrades amplien el format i els objectius.

Les Passejades estan obertes a tot tipus d’elencs artístics i propostes individuals, amateurs i professionals: grups de teatre, dansa, circ; escoles i acadèmies que vulguin presentar treballs d’alumnes; cantautors, titellaires, monologuistes...

Image

Microteatre

Les Passejades conformen un espectacle teatral de 4 escenes ubicades en diferents espais del poble. La durada màxima de cada escena és de 15 minuts i el públic es desplaça a peu d’una escena a l’altra. Cada 20 minuts un grup de 20 persones inicia el circuit. Les representacions duren de les 9 del vespre fins a la mitjanit, cadascun dels 8 dilluns que van de mitjan juliol a principis de setembre.

El microteatre és un format artístic que va néixer bàsicament durant els anys més severs de la darrera recessió econòmica a Catalunya i l’Estat espanyol. En una dècada s’ha anat consolidant com a un gènere teatral més i la seva popularitat continua en augment. El naixement d’un festival d’aquestes característiques és un fet pioner que pot enriquir encara més un municipi amb una indiscutible tradició teatral.

Image

L'equip

DIRECCIÓ ARTÍSTICA I PRODUCCIÓ: Anna Arnay, Susanna Bosch, Xavier Valentí.

ACTORS I COL·LABORADORS: Miquel Pla, Silvana Llopart, Maddy Ward, Miquel Àngel Armijo, Amenata Kajakeh, Lucas Rodríguez, Carlus Vergés, Cristina Bota, Dolfo Piedra, Josep Espigulé, Miquel Font, Agnès Fort, Josep Mª Barceló, Isabel Saubí, Roger Poch, Aitana Poch, Tat Ávila.

CONTACTAR

Adreça de correu electrònic

info@passsejades.com

Festival d'Estiu de Microteatre

Gaudeix d'una programació diferent cada setmana.