13 de juliol de 2020

CIA. LOW COST (BARCELONA)

LA LLIGA DELS GILIPOLLES EXTRAORDINARIS

Una trobada secreta en un bar. Dos homes que no s’han vist mai. A mesura que avanci la conversa, un d’ells coneixerà un secret molt ben guardat: existeix una lògia secreta que domina el món. No és ni el Club Bilderberg, ni l’Ibex-35, ni les farmacèutiques. És un club molt més perillós. Tot i així, farà el que calgui per ….

Gènere: Comèdia

Idioma: Català

CIA. TOCAT’S (GIRONA)

LA CONFERÈNCIA

El Baldiri, l’Antonio i el Roger Roderic han organitzat una conferència per presentar davant del públic un objecte que els canviarà la vida. Malgrat portar mesos organitzant la conferència, sembla que no tot acaba sortint com voldrien. I és que la garreperia, la impuntualitat i la distracció no acaben de encaixar.

Intèrprets: Iban Francisco Martínez, Salvador Chavero i Dídac Jordà

Autoria i direcció: Tocat’S

Gènere: Humor

Idioma: Català i castellà

IMPREVIST TEATRE (BARCELONA)

DUES DONES I UN FUNERAL

La Blanca i la Raquel han de preparar el funeral del seu respectiu marit i germà. Descobriran com d’absurds i ridículs poden arribar a ser alguns serveis funeraris i el sucós negoci que fan le empreses del sector. Però… què no faries tu pels teus difunts i, sobretot, per no disgutar la iaia?

Gènere: Comèdia

Idioma: Català

ACTING (FIGUERES)

UNA BUENA ABOGADA

L’home ha assassinat a dues nenes. Porta unes quantes setmanes tancat a l’espera del judici, i no ha aconseguit encara que cap advocat es faci càrrec de la seva defensa.

Gènere: Thriller

Idioma: Castellà