10 d’agost de 2020

ACTING (FIGUERES)

FOLLOWERS

Una cap enrotllada descobreix que la seva secretària és una de les grans influencers de twitter. La cita al seu despatx per oferir-li un contracte un pèl peculiar.

Intèrpret: Mercè Mayné, Maria Josep Valbuena

Dramatúrgia/Autoria: Borja Echevarría

Dirección escénica: Ernest Ollero

Gènere: Comèdia

Idioma: Català

LA PASSEJANTA / POMART (SANT PERE PESCADOR)

PERFORMANCE

A començaments de maig de 2020, en ple confinament mundial per la pandèmia de SARS-COV-2, el productor de cinema i televisió nord-americà, De Bigtree, va entrevistar el Doctor Zach Bush al seu programa d’entrevistes The Highwire. En la conversa, Zach Bush exposava alguns perquès del coronavirus, desxifrava el seu missatge i donava alguna idea sobre com sortir de la foscor.

Els deu minuts finals de l’entrevista són un missatge directe a l’ànima humana, un text corprenedor que des de les Passejades Microteatre, en col·laboració amb l’associació d’artistes del Baix Fluvià, Pomart, volem compartir amb el públic que fidelment ens ha acompanyat al llarg de tot aquest atípic estiu.

Lectura del text: Agnès Fort Hugas

Acció artística: Munts Solà, Neus Àvila, Bel Batlle, Anna Novella.

Violí: Aitana Poch

LES CANDIDATES (BARCELONA)

INTERRAIL

Interrail és un viatge per la vida de dues amigues des de que es coneixen a l’escola fins a la fatídica edat dels 30. Moments compartits, dubtes existencials i decisions vitals sota la pressió social que patim les dones en aquesta societat patriarcal.

Intèrpret: Rocío

Dramatúrgia/Autoria: Jaume Viñas

Direcció: Jaume Viñas

Gènere: Comèdia

Idioma: Català

LAS MONYOS (BARCELONA)

TU.YO.Y.LA.OTRA

Bany, dubtes, incoherències i paper de vàter. És l’escenari òptim, per a que tres noies es sincerin de les seves pors. Parlen de la seva experiència a la gran ciutat, de com sobreviuen al dia a dia a la ciutat i de la dificultat que suposa compartir.

Intèrprets: Anna Bertran, Cristina Pericas, Núria Blanch

Dramatúrgia / Autoria: Gaia Bautista

Gènere: Comèdia

Idioma: Català – Castellà