Dilluns 12 de juliol de 2021

pòster

Avua

Avua és un espectacle multidisciplinar per a tots els públics que passeja per diferents camps de les arts escèniques en una instal·lació d'objectes. És poesia en moviment, física i delicada, acompanyada de música en directe i inspirat en l'univers de les papallones, en el seu vol i la seva bellesa.

A Brasil, "avua" és una manera infantil de dir que vola, un vol imprecís com el d'una papallona, delicat i bell, com una flor que vola, elles, les papallones, que poden recolzar-se en pedres i flors sense ferir-se les ales.

Avua ens sumergeix en un somni, un somni tant real que no sabem del cert si érem papallones somiant ser persones o persones somiant ser papallones; on el millor regal que oferim el món és el de la nostra propia transformació.

Companyia Bool

Som una companyia emergent. Bool és el nom que ens representacom col·lectiu artístic. Boris Ribas, artista de circ i Olga Lladó, ballarina de dansa contemporània.

La nostra línia de treball parteix de la dansa i el circ, utilitzem la fusió d'aquestes disciplines juntament amb la manipulació d'objectes. En el cas d'Avua són objectes inspirats en el món de les papallones i el seu vol.

Avua va ser estrenat al festival “Sesi Bonecos do Mundo” de Belo Horizonte (Brasil) el juny de 2016. L'any 2017 Avua va ser escollit com a projecte guanyador de la Convocatòria de Moviment de la fàbrica-espai cultural Roca Umbert de Granollers.

DISCIPLINES

Dansa, equilibris, duo-acrobàtic, manipulació d'objectes, poesia visual.

Creació i interpretació

Boris Ribas, Olga Lladó

Assessorament de direcció

Martí Torras Mayneris
Fàtima Campos