Dilluns 12 de juliol de 2021

poster

Big Bang!

La primavera i la força salvatge de la natura. Flors que es maquillen. Fruits que rebenten de sucres i olors, colors i sabors, convidant-nos a devorar-los sense mirament ni compassió. Hormones que enceten una cursa, a vida o mort, que xoquen i espeteguen, com protons i electrons. Quarks i muons, que neixen i s’aniquilen, milers de milions de vegades per segon. I així, es manté l’equilibri quàntic de la vida. Mutant, fugaç, caòtica, explosiva.

Big Bang! és una comèdia explosiva sobre el primer amor, sobre l’arribada al món adult i les contradiccions internes i externes del món al que vivim. Tot això, a través d’una metàfora que compara el trànsit de la infància a la vida adulta amb l’explosió primigènia amb la qual va iniciar-se tot... el Big Bang.

The Amateurs

L'Hug Casals és un jove actor del Berguedà format a Barcelona, a les escoles Nancy Tuñón i Laura Jou. El seu interès pel teatre físic el porta a realitzar cursos amb la Mai Rojas (MOVEO), el Berty Tovías i altres, fins a ser acceptat a la prestigiosa École international de théâtre Jacques Lecoq de París, on estudiarà el proper any. En teatre, l’hem pogut veure a la Sala Beckett, en la lectura dramatitzada Escriure o jugar (Marc Artigau), o a l’Aula Magna de la UB amb El Rinoceront (E. Ionesco). A TV3, va protagonitzar les dues temporades de la sèrie Wowzzy Baboom del canal Súper 3, dirigida per Cristina Clemente. Aviat el podrem veure al nou llargmetratge d’Àlex Serra, Carla Sánchez i Mireia Labazuy, Dies d’estiu i de pluja.

Violeta Martínez S’inicia en teatre al planter d'El Galliner de Girona amb només sis anys. Ja a Barcelona, es forma a l’ESAD Eòlia i complementa aquest entrenament amb tallers i classes magistrals amb Luci Lenox, Laura Jou, Álvaro Haro, Bud Hopes, Esteve Rovira i Tonucha Vidal. Participa de diferents produccions de curt i llarg metratge, com "Berlín no es tan perfecto" i "¿Por qué no?" de l’ESCAC, protagonitza la webserie d’Albiñana Films, "Primero, Sempiterno" d’Omar Admirable o "La Dama" d'Adam Yadvlovski. Big Bang! és el seu primer protagonista en una producció teatral professional.

GÈNERE

Proposta en clau d’humor que sacseja alguns mites de l’amor romàntic.

Dramatúrgia i direcció

Iván Andrade

Tema original

Francesc Llompart

Intèrprets

Violeta Martínez
Hug Casals