Dilluns 2 d'agost de 2021

pòster

Blanc. Sal. Amor.

Una sala d'un hospital mai havia sigut tan màgica. La Noa i la Paula es troben per tenir una conversa que ho canviarà tot i que posarà en dubte les relacions interpersonals que tenim en el dia a dia, el valor de l'amistat i altres sentiments que sorgiran d'una situació extrema que hauran de resoldre.

Cia. 1 km +

Dana Carbonell, @dana.cs   Actriu formada a l'escola Nancy Tuñón de Barcelona. Es forma també com a ballarina a les escoles Coco Comin, Som-hi Dansa i Luthier. Complementa els seus estudis amb professionals com el Marc Artigau, la Munsta Rius, la Mariona Castillo i la Bea Berges. Als seus 21 anys, ha col·laborat amb la última peça de Les Impuxibles, Des-espera, ha participat com a intèrpret a ...niarmada..., un projecte de teatre-dansa fet a l'Institut del Teatre sota la direcció d'Eugènia Mur i Laura Vilar i ha encarnat una de les protagonistes de No ho sé, una peça teatral escrita i dirigida per Txema Puigdollers.

Alba Piferrer, @alba.piferrer   L’Alba és una actriu formada a l'escola Nancy Tuñón de Barcelona. Ha treballat amb professionals realitzant diferents cursos com l’Energia i Emocions amb Ferran Medico o Teatre-Dansa amb Montserrat Prats. També formada com a acròbata de aerialsilks a l’escola La Vertical. Actualment està treballant en un nou projecte amb la seva companyia de teatre emergent.

GÈNERE

Drama màgic

Guió i directó

Txema Puigdollers

Intèrprets

Alba Pi
Lena Sànchez