Dilluns 2 d'agost de 2021

pòster

Candy Says

Una actriu truca una famosa fotògrafa i la convida a retratar-la. Segura de la seva propera mort, vol regalar una darrera instantània als seus fans. La breu conversa en que acordaran l'enquadrament i la senzilla posada en escena constituirà el vertader llegat de l'artista.

"Coneixes la Candy Darling? Era una actriu trans que va treballar amb Warhol. Una autèntica diva. Una superestrella de l’underground."

Una foto després de la qual no en sigui possible cap. Et veus capaç amiga? Et veus capaç?

Cia. Versatile

Anita Díaz Escriche Estudis musicals al Conservatori d’Eivissa i Formentera, al Liceu i al Taller de Músics. Formada actoralment a Eòlia i Aules. De la seva trajectòria professional destaca: @veuscomsi (OHD TV3), @thesoulpumpettes (banda sonora al Festival Internacional de Cinema d'Almería), col·laboracions amb A Grup Vocal, @cialamaleida (Petites Dones/Mujercitas), entre d'altres. El 2021 treu el seu primer single "Sé que no me vas a creer". Actualment treballa amb les seves diverses formacions musicals i com arranjadora, actriu, locutora i model autònomament.

Montserrat Marro Sales Havent estudiat música des de ben petita el 2014 es gradua de Grau Professional de saxo i cant líric. Després s’endinsà al món del teatre musical estudiant a Aules (dansa, cant i interpretació). Des de fa tres anys treballa com a model publicitària de les campanyes de @lagrossa_cat. Actualment imparteix classes d’interpretació a l’espai Cos i Veu de Tortosa. A banda de l’interpretació, també la trobem al maquillatge professional i a caracterització, havent caracteritzat obres i peces de l’Auditori de Barcelona, Teatre Condal, entre d’altres i trobant-se ara de becària al programa @poloniatv3.

GÈNERE

Micromusical

Direcció i dramatúrgia

David Bo Peña

Actrius

Anita Díaz Escriche
Montserrat Marro Sales

Producció musical

Anita Díaz Escriche
Víctor García Campayo