Dilluns 9 d'agost de 2021

pòster

Els suïcides

El suïcidi és una epidèmia silenciosa i molt preocupant. És d’agrair que la dramaturga Eva Moreno Bosch abordi aquest tema des de la comèdia i planti tantes llavors d’esperança com sigui possible. Com sempre diu el Doctor Narcís Bardalet un suïcida és un valent davant la mort i un covard davant la vida.

Per una banda, doncs, tenim un empresari ric granadet: un triomfador. Per l’altra, un perdedor i vidu. Més enllà, una ex model en crisi, en trànsit del triomf a la derrota. Aquests no són ni valents ni covards, no estan ni als blancs ni als negres, sinó als grisos, on els matisos generen combinacions d’allò més hilarants.

Obra guardonada amb el Premi Paraules a Escena de Gavà, any 2019.

La Passejanta

La Passejanta és un "catch-all party" en el més bon sentit de la paraula: un grup arreplegador de tots els artistes que al llarg de les edicions van sumant-se a les produccions pròpies de Passejades Microteatre. És un col·lectiu heterogeni format per professionals i amateurs del món del teatre empordanès que comparteixen la il·lusió en aquest projecte. Sense president, sense secretari, sense conservants.

"Els Suïcides" arreplega en Txema Alabert, actor i doblador, present en moltes produccions teatrals empordaneses des de Tramunteatre, passant per Taller de Teatre i acabant a la Royal Dance Company de Cinc Claus, en Gil Campayo, "El perla de Vilaclung", present en molts muntatges del teatre figuerenc sota diferents franquícies i la Susanna Bosch, actriu llançanenca de la qual val més no parlar gaire perquè a Sant Pere Pescador no té massa bona premsa. Però és boníssima, la malparida.

GÈNERE

Comèdia

Text

Eva Moreno Bosch

Direcció

Jaume Alsina

Intèrprets

Txema Alabert
Susanna Bosch
Gil Campayo