Dilluns 16 d'agost de 2021

pòster

Exorcismus

No podia faltar un musical basat en tot un clàssic del terror: “L'Exorcista”. Llucifer ha posseït el cos d'una jove per a descansar una estona de l'inframon. A l'infern s'hi lliura una batalla interna i en Satanàs vol quedar-s'ho tot. Ja ha pres tot a Belzebú i Mefistòfil i ara farà el que no està escrit per a robar a Llucifer.

"Exorcismus" és comèdia per a petar-se de riure que barreja el terror, els efectes especials i les riallades del públic d'una forma magistral. La seva banda sonora s'inspira en clàssics cants gregorians, peces de vals i música cubana. Pel poder de Crist, vine a veure aquesta peça i ajuda'ns a culminar l'exorcisme!

Tinoní Creaciones

Tinoní Creacions és una companyia de teatre amb seu a Madrid, pionera en microteatre musical. Ha voltat per tota la pell de brau i els seus textos i música fins i tot han arribat a Llatinoamèrica.

El seu fundador i principal impulsor, Julián Salguero, duu més de 6 anys produint obres de teatre, sobretot musicals, sempre amb música i textos originals. Després del bon regust que va deixar l'any passat "La chica de la curva", torna ara amb "Exorcismus".

GÈNERE

Musical

Escrita per

Julián Salguero
Adrián Marcos

Intèrprets

Estefanía Rocamora
Julián Salguero