Dilluns 16 d'agost de 2021

pòster

L'imant

L’imant és una comèdia de magnetismes varis i pols que s’atreuen i es repelen. El text va trenant diferents línies argumentals, dibuixant camins que s’entrecreuen i conflueixen en un divertit final. S’hi parla d’amor, amor per la llengua pròpia; hi aflora el desig, sempre difícil de governar; hi irromp la vacuna contra la COVID-19, amb algunes de les seves certeses i alguns dels seus interrogants.

El diàleg té lloc enmig del desmuntatge de l’última nit en un popular festival de teatre, entre un tècnic jove que se li escapa l’estiu i una tècnica amb ofici que les veu a venir. El bon humor i l’esperpent són el coixí d’aquest breu viatge, un coixí que per a major confortabilitat cadascú es pot posar a la mida del seu cul.

La Passejanta

La Passejanta és un "catch-all party" en el més bon sentit de la paraula: un grup arreplegador de tots els artistes que al llarg de les edicions van sumant-se a les produccions pròpies de Passejades Microteatre. És un col·lectiu heterogeni format per professionals i amateurs del món del teatre empordanès que comparteixen la il·lusió en aquest projecte. Sense president, sense secretari, sense conservants.

"L’Imant" arreplega la Cristina Cantal, una apassionada del teatre que podeu escoltar a diari en la seva feina com a locutora a Ràdio L’Escala i en Jaume Garcia-Aguilera , un jove aficionat al teatre que va començar al grup La Totxana de Vilafant i que un bon dia va decidir travessar el riu Manol en busca d’una millor carrera artística. Ho estem intentant.

GÈNERE

Comèdia

Autor i director

Xavier Valentí

Intèrprets

Cristina Cantal
Jaume Garcia-Aguilera