Dilluns 9 d'agost de 2021

pòster

Jo no ronco, respiro fort

Una parella, de certa edat, són al llit fent temps per a agafar el son. Ella s’haurà d’adormir abans que ell si vol fer realitat el seu més gran desig: dormir una nit sencera.

Un fet quotidià que podria ser simple es converteix en un repte. Resoldre’l seria senzill si no fos perquè l’estira i arronsa constant, juntament amb algun altre conflicte pendent i certs problemes tècnics afegits, converteixen una rutina en una batalla campal.

Drama Dramatis

Intentar dibuixar la trajectoria professional d'aquests dos actors seniors és com voler fer cabre el mar en un didal.

De Núria Peix Batlle podem destacar la seva participació en nombroses obres de teatre, sèries de televisió com ara La Riera i en anuncis comercials. La Núria també ha explorat la dramatúrgia, la direcció escènica i el cinema. Ha realitzat arranjaments musicals per a diversos espectacles teatrals.

D'Enric Barba Pérez podem dir que l'hem trobat als escenaris en projectes tan diversos com "El sopar dels idiotes" i "Arsènic i puntes de coixí". A la televisió ha participat en el "Cor de la Ciutat", "Majoria absoluta", "L'un per l'altre", "Llegendes urbanes", "Com si fos ahir" i en diversos anuncis comercials. També ha treballat en pel·lícules com ara "Serrallonga" d'Esteve Rovira.

GÈNERE

Comèdia

Autora i directora

Núria Peix

Ajudant de direcció

Carla Peix

Interpretació

Enric Barba
Núria Peix