Dilluns 19 de juliol de 2021

pòster

La roba bruta

Violeta es troba tancada al lavabo de casa dels seus sogres. Se sent enmalaltida per la ingesta d'alcohol. L'acompanya la Joana, la seva àvia i àngel de la guarda que l'ajudarà a iniciar un viatge cap a la maduresa.

Aquesta és una obra que parla de les pors de la Violeta, una noia enmig de la trentena que es comporta com una adolescent. Embarassada d'un fill que no vol i casada amb un home que no estima serà guiada cap a la maduresa per un àngel que l'ajudarà a netejar la roba bruta.

Aquesta és una obra de personatges femenins, dones poderoses i decidides que es complementen per a poder aconseguir el que més desitgen. Alhora és un homenatge a totes les àvies, que vetllen pels seus néts, en aquest cas, fins i tot després de la mort.

Els referents de la autora són: Sarah Kane (4.48, Psicosis), Sòfocles (Antígona), Mercè Rodoreda (Aloma) i Tony Kushner (Angels in America).

Cia. Teatre Efímer

Jessica Hernández Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb formació en interpretació cinematogràfica, fotografia, psicoanàlisi i coaching. Ha participat en diversos llargmetratges seleccionats a festivals nacionals i internacionals. Ha realitzat més d’una vintena de curt metratges amb papers principals. Ha treballat a diverses companyies teatrals de Barcelona. Al 2019 va guanyar el premi com a millor actriu protagonista al Festival de Teatre de Toledo, interpretant a Yerma en l'espectacle “No solo Yerma”, amb la companyia Tranpola.

Alex Martín Fusté Formada en arts escèniques, dansa-teatre i dansa integrada amb Adam Benjamin, des del 2009 treballa com assistent de direcció a la Companyia Jordi Cortes/Alta Realitat. Ha participat com a ajudant de direcció i performer en mots espectacles representats entre d'altres al S.A.T, Centro Dramático Nacional, GREC, TNC. Des del 2017 realitza tallers de moviment creatiu amb persones amb la Síndrome de Down.

GÈNERE

Existencial

Autora

Alex Martín Fusté

Intèrprets

Jessica Hernández
Alex Martín Fusté