Dilluns 26 de juliol de 2021

pòster

Love dream

La Rosa és una dona d'uns 40 anys que es resisteix al pas del temps. En Jordi és un home dòcilment entregat al pas del temps. Estan casats. I es troben de creuer. A la coberta del vaixell més rovellat de la naviliera, arrepenjats en unes velles baranes, intenten, com sempre, posar-se d’acord en alguna cosa. La il·lusió d’ella topa amb la passivitat d’ell. De la vella màquina de Coca-Cola encara surten begudes. Ai, ai.

Eva Moreno Bosch, autora de la peça, ens planteja la mateixa comèdia de situació que diàriament viuen tantes parelles al món. Però no tothom té la sort de tenir una guionista com ella a la seva vida.

Elenc Santperenc

Si això fos una sessió de ball parlaríem de l’Elenc Santperenc com un dels DJ residents. El teatre a Sant Pere Pescador arrenca dels anys vint del segle passat i té en l’Elenc la cadena de transmissió d’aquell esperit. Sense la seva feina, les Passejades no tindrien sentit en aquest poble.

El grup es troba actualment en un moment dolç i vital. I com a mostra, l’entusiasme amb que ara un, ara l’altre, s’engresquen a participar any rere any a les Passejades. Teatre kilòmetre zero amb taules i el bon ofici del director convidat, el figuerenc Salvador Torres.

GÈNERE

Comèdia

Dramatúrgia

Eva Moreno Bosch

Direcció

Salvador Torres

Intèrprets

Montse Bassà
Miquel Plà