Dilluns 19 de juliol de 2021

pòster

Mirades

El Ricard aconsegueix convèncer la seva dona, la Irene, per anar a veure un espectacle de teatre experimental. Però la Irene pateix un peculiar rebuig, absurd i sobrenatural, cap al fet teatral. Això provoca un seguit de situacions hilarants on actors i públic intercanvien, i fins i tot, perden els papers.

Premi al millor espectacle i el Premi de públic del Festival Mikro Akadèmia 2016.

Diversitat Teatral

Òscar Jarque Llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona, format en entrenament actoral, commedia dell’arte, clown i teatre musical. Ha participat en més de quinze muntatges teatrals de directors tan diversos com Sergi Belbel, Àngel Llàcer o Ricard Reguant. Millor actor al festival Apostroff'99 de Praga. Ha col·laborat en diferents curtmetratges i pel·lícules com ara "Els passos perduts", de Jordi Cadena, "Bucle" d'Héctor Zerkowitz o "Night of the Sinner", al costat de Robert Englund, interpretant el paper de David.

Glòria José Formada en arts escèniques, dansa-teatre i dansa integrada amb Adam Benjamin, des del 2009 treballa com assistent de direcció a la Companyia Jordi Cortes/Alta Realitat. Ha participat com a ajudant de direcció i performer en mots espectacles representats entre d'altres al S.A.T, Centro Dramático Nacional, GREC, TNC. Des del 2017 realitza tallers de moviment creatiu amb persones amb la Síndrome de Down.

GÈNERE

Comèdia

Autor i director

Emili Corral

Intèrprets

Òscar Jarque
Glòria José