Dilluns 12 de juliol de 2021

pòster

Parada para repostar

Des que vàrem començar el viatge la música no ha deixat de sonar, però en Saül encara dorm estirat als seients de darrere. / No recordo el moment exacte que vàrem sortir a la carretera. / M'era igual perquè per primera vegada podia decidir cap a on volia anar. Podia decidir. / Vull marxar d'aquí.

L'Anielle i l'Hugo emprenen un viatge per carretera sense saber exactament on es dirigeixen. Durant aquesta ruta en cotxe es faran evidents les mancances de la seva relació. La falta de comunicació i la inconsciència provocaran un accident que farà prendre una decisió important a un dels protagonistes d'aquesta història.

L'equip

L'equip de "Parada para repostar" es conforma per l'Ariadna Colomer i la Carla Pueyo, dues actrius i cantants que comencen a teixir el seu vincle durant els estudis a l'ESAD Eòlia i que s'ha anat fent fort al llarg dels anys a base de compartir experiències com viatges (algun a l'altra punta del món) o processos creatius per a aixecar el musical "Una habitació buida" o l'espectacle "Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital)". Tant una com l'altra compaginen les seves feines d'actriu amb constants formacions per a ampliar les seves aptituds expressives, ja sigui a través de la dansa o la comunicació verbal (com a locutores i dobladores).

Per acabar de completar el repartiment de l'obra s'incorpora a l'equip l'actor Àlex Sanz.

GÈNERE

Dramàtic. Llenguatge dur. Edat recomanada: +17.

Text i direcció

Carla Pueyo

Intèrprets

Ariadna Colomer
Àlex Sanz

So

Jordi Pueyo

Vestuari

Alex Navarro