Dilluns 26 de juliol de 2021

pòster

Passa la vida

"Passa la vida" parla de la relació d’amistat entre un home i una dona, en Kai i la Nora. Explica la seva història a través de 8 mini-càpsules enllaçades entre si cronològicament, sense talls, que van des de el seu primer encontre al cotxet de bebès, fins a una passejada per la residència d’ancians. Un repàs d’una història d’amistat de tota una vida en només 15 minuts. Un homenatge a les històries d’amistat entre homes i dones, que tot i que hi hagi molta gent que no opina el mateix, també son possibles.

La Bandarra

Berta Errando Estudia dansa clàssica dins el programa Royal Academy of Classical Ballet, es llicencia en Interpretació a l’Institut del Teatre, continua els estudis al Rose Bruford College de Londres. Allà hi funda la companyia teatral Vacuum Activity. Ha participat en muntatges teatrals del TNC, del Piccolo Teatro di Milano, de Dagoll Dagom...

Uri Callau Actor format a Eòlia ESAD, membre fundador de la Companyia La Bandarra. Sota la direcció de Paco Mir, protagonitza el paper de Quimet a La Plaça del Diamant. Forma part de moltes produccions microteatrals de la ciutat de Barcelona. Com a dramaturg es forma amb Marília Samper i Marc Angelet, en ambdós casos dins de l'entorn creatiu de la Sala Beckett.

GÈNERE

Comèdia

Autor i director

Uri Callau

Intèrprets

Berta Errando
Uri Callau