Dilluns 9 d'agost de 2021

pòster

Perdre el temps

T'has plantejat mai quant temps perds a la teva vida? Creus que inverteixes bé el temps? Quantes vegades has pensat que al teu dia li falten hores? Una comèdia que ens permetrà reflexionar sobre el temps. No perdis el temps i vine a riure amb nosaltres.

"Perdre el temps" forma part del projecte Les històries de l'avi Josep. Aquest és un projecte que neix arran de les converses reals de la Mar Puig i el seu avi Josep. És un projecte que neix en format podcast i consisteix en 15 històries de 15 minuts de durada. Històries totes elles molt necessàries d'escoltar i conèixer en ple segle XXI. "Perdre el temps" és, doncs, la posada en escena d'una d'elles.

We Color Music

Som en Mateu Peramiquel i la Mar Puig, tenim més de 10 anys d'experiència als escenaris i hem treballat en diferents artistes i projectes que ens han fet créixer professionalment més enllà de la nostra formació, part d'aquesta, internacional.

A WeColorMusic posem sobre l'escenari situacions i històries reals que us causaran més d'una reflexió. Vivències que podrien estar parlant de tu mateix o de la persona que tens al costat i que per una raó o una altra mai t'has atrevit a gestionar-les. El teatre ens dóna l'espai idoni per reflectir aquelles emocions que tant et costa treure, que tant et costa parlar, que no saps per on començar i que sovint deixes passar de llarg. Les nostres històries parlen de tu i potser trobes un camí per canviar el final de la teva història.

No podem tornar enrere i canviar el passat, però podem partir d'on som i canviar el futur.

GÈNERE

Comèdia musical

Repartiment

Mar Puig
Mateu Peramiquel

Text i direcció

Mar Puig

Música i lletra

Mateu Peramiquel