Dilluns 16 d'agost de 2021

pòster

Regla de quatre

Regla de quatre és un monòleg poètic al voltant dels canvis físics i emocionals que es produeixen durant les quatre fases del cicle menstrual. Es sustenta en el text (propi, i amb alguns fragments adaptats de "La Gavina" de Txekhov), els audiovisuals i els jocs de llums.

Ovulem Tot

Ovulem Tot neix de la necessitat de parlar de la menstruació en formats escènics. Després de la creació de Regla Fanzine, una revista col·laborativa autoeditada que reuneix poesia, fotografia, il·lustració i informació general sobre la regla, la Sasha Pradkhan, la seva editora (filòloga per la Universitat Autònoma de Barcelona i actriu per la Nancy Tuñón–Jordi Oliver) va decidir parlar-ne als escenaris.

La companyia està formada per tres actrius més, la Zaira Ros, la Neus Esquius i la Lara Rubin, que ha adoptat el rol de directora. El tècnic que acompanya Regla de Quatre actualment és en Francesc Abad Mont, graduat en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’ERAM. Actualment estem treballant en un nou espectacle, de llarga durada, que parla d’altres vísceres i emocions dels cossos menstruants, com poden ser les que es remouen a arrel d’una interrupció voluntària de l’embaràs.

GÈNERE

Site specific

Creació

Ovulem Tot

Actriu

Sasha Pradkhan

Tècnica

Francesc Abad Mont