Dilluns 1 d'agost de 2022

pòster

Teatre Efímer

Jessica Hernández Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb formació en interpretació cinematogràfica, fotografia, psicoanàlisi i coaching. Ha participat en diversos llargmetratges seleccionats a festivals nacionals i internacionals. Ha realitzat més d’una vintena de curt metratges amb papers principals. Ha treballat a diverses companyies teatrals de Barcelona. Al 2019 va guanyar el premi com a millor actriu protagonista al Festival de Teatre de Toledo, interpretant a Yerma en l'espectacle “No solo Yerma”, amb la companyia Tranpola.

Alex Martín Fusté Formada en arts escèniques, dansa-teatre i dansa integrada amb Adam Benjamin, des del 2009 treballa com assistent de direcció a la Companyia Jordi Cortes/Alta Realitat. Ha participat com a ajudant de direcció i performer en mots espectacles representats entre d'altres al S.A.T, Centro Dramático Nacional, GREC, TNC. Des del 2017 realitza tallers de moviment creatiu amb persones amb la Síndrome de Down.

#actresslife

L'Àlex és una actriu de trenta i pocs anys que es presenta a un càsting per fer un anunci de pernil ibèric. Un cop arriba al plató, es troba amb la seva antiga amiga Laura, amb qui va compartir diferents vivències fent classes de teatre, però que a diferència seva, va voler reconduir la seva professió cap a directora de càsting.

En l'estona que dura la prova, les dues compartiran records i reviuran moments que van convertir-les en grans amigues. Les dues faran una reflexió sobre les il·lusions i la realitat més devastadora.

GÈNERE

Tragicomèdia
Text

Autoria i direcció

Àlex Martín Fusté

Interpretació

Jessica Hernàndez
Àlex Martín Fusté