Dilluns 18 de juliol de 2022

pòster

Drama Dramatis

De Núria Peix Batlle podem destacar la seva participació en nombroses obres de teatre, sèries de televisió com ara La Riera i en anuncis comercials. La Núria també ha explorat la dramatúrgia, la direcció escènica i el cinema. Ha realitzat arranjaments musicals per a diversos espectacles teatrals.

D'Enric Barba Pérez podem dir que l'hem trobat als escenaris en projectes tan diversos com "El sopar dels idiotes" i "Arsènic i puntes de coixí". A la televisió ha participat en el "Cor de la Ciutat", "Majoria absoluta", "L'un per l'altre", "Llegendes urbanes", "Com si fos ahir" i en diversos anuncis comercials. També ha treballat en pel·lícules com ara "Serrallonga" d'Esteve Rovira.

Martina Soler: Formació actoral a l’institut del teatre de Vic, Juniors a l’escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver i tallers amb Lidia Casanova. Teatre: La cançó dels catalans (Víctor Mora) / Animals de companyía (Estel Solé) i d’altres col·laboracions amb Gòtic teatre de Taradell / El secret de Harry Wells (Núria Peix) / Off- Line (Núria Peix).

La captivitat dels camaleons

Una parella de certa edat s’entreté jugant a la brisca quan inesperadament apareix una jove que de cop et diu “PAPA” quan no has tingut mai cap fill, vol esbrinar quelcom d’un viatge a Londres que sembla que ningú ha fet i saber de la foto del cunyat que estranyament presideix el bufet del menjador.

Si per acabar-ho d’arreglar comparteixen edifici amb un veí del que t’has d’amagar, als anys 60 quan tot era incert, res era permès i l’anunci del “colacao” precedia l’esperada novel·la de les cinc, estaríem parlant “d’ una història d’allò més normal.”

GÈNERE

Comèdia, vodevil

Dramatúrgia i direcció

Núria Peix

Intèrprets

Enric Barba
Núria Peix
Martina Soler