Dilluns 8 d'agost de 2022

pòster

Cia. Els Distrets

Passejades Microteatre també és un espai per al teatre formatiu. En aquesta ocasió, en Jordi Casademont i en Tomàs Cullell presenten un treball forjat a l'Escola de Teatre El Galliner de Girona. En Jordi i en Tomàs són d'aquell tipus d'alumnes que no es conformen en assistir a classe i anar avançant en el curs: per a aquesta parella còmica El Galliner i "El crac dels 29" són només l'inici d'una gran trajectòria.

El crack dels 29

Creació pròpia que tracta el pas del temps dins de la quotidianitat entre dos nois de 30 anys, en Manel i en Joan. Tot comença quan en Joan arriba al pis que comparteixen amb en Manel i per primera vegada és conscient de que no ha aconseguit tot allò que s'havia proposat quan tenia 18 anys. I es desespera quan se n'adona que no hi serà a temps.

És en aquest moment quan en Joan deixa caure i descarrega tota aquesta frustració contra el seu amic Manel tot criticant el seu tarannà. A en Manel, de primeres, no sembla afectar-li. De cop, li ve un flashback de quan tenia 18 anys i cau en el mateix pensament que en Joan.

GÈNERE

Comèdia

Intèrprets

Jordi Casademont
Tomàs Cullell

Cocreació

Jordi Casademont
Tomàs Cullell