Dilluns 11 de juliol de 2021

pòster

Companyia Low Cost

Si haguéssim de batejar aquesta companyia segons el currículum de cadascun dels seus integrants l’hauríem d’anomenar Business Class. Amb un autor que ha treballat com a guionista d’humor a programes de televisió com Buenafuente, Polònia, Crackòvia, El Foraster o Late Motiv i que ha estat premiat per molts dels seus llibres de relats n’hi hauria d’haver prou per a entendre que ens collonen.

A la directora i els actors els podríem vincular amb projectes com la Sala Beckett de Barcelona, Teatre Escorxador de Lleida, Escola nancy Tuñon, Escola El Timbal, telesèries com La Riera, El Cor de la Ciutat, El Crac, Game of Thrones...

Probablement es diuen Low Cost perquè aquesta és la seva fórmula màgica de compartir el millor microteatre amb el públic de Sant Pere Pescador.

Desaparellats

I si els lavabos fossin la porta d'entrada a un món paral·lel?

Un dia una parella descobreix que el lavabo de casa seva, en realitat, és una porta a un món paral·lel on ells també són parella i que avui s'han intercanviat per accident. De seguida noten les petites diferències. Podran tornar cadascun d'ells amb la parella del món que li correspon en realitat?

DISCIPLINES

Comèdia, teatre de text

Dramatúrgia

Ramon Pardina

Direcció

Núria Florensa

Interpretació

Alba Aluja
Raül Tortosa