Dilluns 18 de juliol de 2021

pòster

Clàudia Santos - Escola ERAM

Clàudia Santos, nascuda a Figueres, és actual estudiant d’arts escèniques dins el marc de la UDG, ERAM. Amb 16 anys decideix endinsar-se en el món de les arts escèniques per pura passió i actualment es considera directora, ballarina i actriu.

Enguany l'Escola ERAM i Passejades Microteatre han signat un acord de col·laboració per tal que alumnes del centre puguin exposar els seus treballs a Sant Pere Pescador: un aparador i una oportunitat de contacte amb el públic.

Sempre que el pànic em visita

L’Eva viu en un constant no-viure. La por la té tancada dia i nit. Als carrers de la seva ciutat, al transport públic, al supermercat, en el silenci de la biblioteca... Des de ben petita ha estit testimoni del pànic sense adonar-se’n.

Aquell dia que el Marc li va dir que molestava, que no era res més que pols sobre l’armari, aquell dia que va decidir no dir res a ningú, aquell dia va començar tot fins arribar avui. Avui l’Eva ja no és capaç de controlar el seu pànic, un pànic que l’acompanya a tot arreu.

Ajut! M’ofego. No puc respirar. Les parets... Les parets em cauen a sobre. El llum... apagueu el llum! Baixeu el so! Em moro! M’estic morint!!!

GÈNERE

Dansa, solo coreografiat

Direcció i ball

Clàudia Santos

Ajudant de direcció

Julia Cruañas

Vestuari, maquillatge i so

Melanie Bermúdez