Dilluns 11 de juliol de 2022

pòster

Cia. Ovulem Tot

Ovulem Tot neix de la necessitat d’investigar les entranyes dels cossos cíclics des de diferents perspectives.

El seu primer projecte escènic va ser "Regla de quatre", un monòleg poètic al voltant dels canvis físics i emocionals que es produeixen durant les quatre fases del cicle menstrual. Per dur-lo a terme, van fer una residència artística a l’Espai Hybris, i després l’obra va girar per diferents sales i espais de Barcelona, al festival escènic de petit format El Cacau de Girona i al festival de microteatre Passejades de Sant Pere Pescador.

Gelat de menta

La Cinta i la Berta només tenen clara una cosa: que s’estimen. Però, què és l’amor? I com es navega quan les onades lliures de les no monogàmies xoquen contra el port segur que és tenir una relació tancada? Sort que, a la vora de la platja, sempre podran parar un moment a fer un gelat.

Gelat de menta vol explorar les no monogàmies des d’un lloc sensible que s’allunyi de les teories i dels textos assagístics. És una obra sobre l’amor que no busca el happy end, sinó que subratlla que la finalitat última de l’amor és estar bé, i no estar amb algú més.

Alguns dels referents d’investigació són els textos de Brigitte Vasallo i Sandra Bravo, així com la col·lecció (h)amor de l’editorial Continta Me Tienes. De l’àmbit teatral, algunes inspiracions són l’obra This is real love del col·lectiu VVAA, els textos de Natalia Ginzburg per l’estil del llenguatge.

GÈNERE

Drama, text

Dramatúrgia i direcció

Sasha Pradkhan

Interpretació

Lara Rubin
Neus Esquius