Dilluns 8 d'agost de 2022

pòster

I després?

Què passa quan la humanitat arriba al límit? Què passa quan arribem al final i no podem millorar més? Hi ha solució quan ho hem vist tot?

Els científics del segle 892 han pogut calcular la mesura exacta de l'univers. La humanitat ha arribat al seu punt culminant. Què podem fer quan ho hem aconseguit tot i ens hem quedat sense objectius? Canviem radicalment la nostra manera de ser? Acabem amb la nostra vida? Ens quedem estancats en un mateix camí que no canviarà mai? O potser no ens quedarà més remei que fer una mirada enrere i tornar a començar des de zero?

Mitjançant el teatre gestual, de text i la música en directe recorrerem la història de la humanitat des de que va començar la vida a la terra fins que hem arribat al cim de l'escala evolutiva. Llavors ens preguntarem: i després?

Solucions escèniques

Una companyia i productora empordanesa dedicada a la creació i representació de tota mena d’esdeveniments i espectacles teatrals, projectes, peripècies o aventures artístiques que ens passin pel cap.

Duem a terme des de teatre de carrer i de sala, fins a festivals, aplecs, excursions teatralitzades, projectes audiovisuals i un llarg etcètera d’ocurrències insòlites...

GÈNERE

Teatre gestual i text

Direcció i dramatúrgia

Muisès

Intèrprets

Eric Jiménez
Muisès
Madamme Mustash

Producció executiva

Mireia Costa

Escenografia i il·luminació

Juli Sanjuan