Dilluns 8 d'agost de 2022

pòster

Cia. Symbiosi

Symbiosi està format per la Laia Mora i Olga Lladó, nascudes a Barcelona i amb llarga relació d'amistat i també professional des de l'adolescència fins el dia d'avui.

El col·lectiu neix de la necessitat de dir, d’expressar, cridar a través d’un cos que té ganes de buidar, dialogar i expressar a través del moviment/cos tot allò que passa per davant dels seus ulls i tot allò que sent el seu cos.

Iocari

Comença la partida! Dues intèrprets inicien el joc quan una d’elles llança la primera fitxa. On anirà? Quin serà el següent moviment? Sovint ens fem aquesta mena de preguntes perquè estem sotmesos a l’avenir de la nostra pròpia vida, als factors externs que influeixen en el pas/moviment que esdevindrà, necessàriament, uns segons després. I és en el joc mateix que es produeix aquesta ambivalència entre l’atzar i la necessitat, entre la raó i la llibertat.

El joc canvia a mesura que anem creixent, en canviem la forma, ens transformem, però la necessitat del joc segueix essent implícita mentre dibuixem el nostre propi a través de la intuïció, amb allò que és present, efímer i canviant.

Es tracta d’un espai convingut en un temps sense temps on no hi ha res definitiu i on el final és incert. Els rols canvien contínuament i en el ritme ens descobrim i ens submergim en nous paisatges i camins.

GÈNERE

Dansa contemporània

Creació

Lai Mora
Olga Lladó

Intèrprets

Lai Mora
Olga Lladó