Dilluns 25 de juliol de 2022

pòster

Col·lectiu Màmbola

Helena Canas és una ballarina especialitzada en dansa contemporània i teatre físic, formada a l’escola Varium i Coco Comin. Ha treballat amb moltes companyies tant de casa nostra com internacionals, entre elles La Fura dls Baus i Sol Picó. També exerceix la docència a l’escola de formació Som-hi Dansa i l'escola de Circ Rogelio Rivel.

Marisol Rufo està graduada en Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona i formada en dansa i interpretació amb molts professionals. Docent i coreògrafa i soci col·laborador del Club Cronopios on produeix, comunica i presenta esdeveniments que posen en diàleg la fisicalitat amb la seva passió per les lletres. Ha col·laborat com a ballarina d'Els Catarres, The Crabapples, Clara Peya, Adrià Navarro i Cynthia Fussillo.

Pasatiempos modernos

A través de la dansa-teatre, «Pasatiempos modernos» ens acosta a l'estranya relació entre dos personatges de realitats ben diferents que tracten de fer-se companyia cadascú amb els mecanismes adquirits. La modernitat ha sobrepassat la Juanita i, gràcies a una trucada, un ésser deshumanitzat s’escola a casa seva, mentre ella, capficada en la seva pròpia concepció del temps, evidencia que tot el que prenem per cert pot acabar sent tan sols això, una hipòtesi.

Qui dels dos ha perdut la seva funcionalitat? Trobarà la Juanita la solució definitiva a la seva nostàlgia?

GÈNERE

Dansa-teatre

Co-creació

Marisol Rufo
Helena Canas

Vídeo i fotografia

Albert Monsalve