Dilluns 1 d'agost de 2022

pòster

Cia. La Passejanta

La Passejanta és un poti-poti en el més bon sentit de la paraula: un grup arreplegador de tots els artistes que al llarg de les edicions van sumant-se a les produccions pròpies de Passejades Microteatre. És un col·lectiu heterogeni format per professionals i amateurs del món del teatre empordanès que comparteixen la il·lusió en aquest projecte. Sense president, sense secretari, sense conservants.

En aquesta edició « Wolf in the bar» ens porta tres dones potents de casa nostra: La Carla Torruella, la petita perla de Cistella que any rera any ens ha acompanyat a Passejades i que aquesta vegada podreu veure tot el seu màxim esplendor. La Susanna Bosch, la pubilla de Passejades que sempre intenta buscar-se una escena per actuar al Festival perquè sino li dona un patatús i, completant l’equip d’empoderament femení, la directora convidada, la veu de Catalunya, la reina dels podcasts, la Sputnikwoman: Txe Arana.

Wolf in the bar

L’Aina treballa al bar d’un hotel de prestigi, on la nit d’ahir va patir un tracte ofensiu per part d’un client. La Irma, cap de personal i delegada d’igualtat de l’establiment, li fa veure que es tracta d’un empresari molt influent que els salvarà la temporada, sempre i quan l’Aina es disculpi degudament.

Per a la Irma, una qüestió purament deontològica. Per a l’Aina, una pugna més en la lluita de la dona per la dignitat. Però fins on està la Irma disposada a comprar-la?

GÈNERE

Drama social

Dramatúrgia

Eva Moreno

Direcció

Txe Arana

Intèrprets

Carla Torruella
Susanna Bosch