QUI SOM?

Image

Les Passejades

Són un projecte artístic nascut l’estiu de 2014, impulsat per un equip de gent del poble i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador. Enguany, VIII edició. Del 12 de juliol al 16 d'agost de 2021.

Les Passejades estan obertes a tot tipus d’elencs artístics i propostes individuals, amateurs i professionals: grups de teatre, dansa, circ; escoles i acadèmies que vulguin presentar treballs d’alumnes; cantautors, titellaires, monologuistes...

Bases de participació

Image

Microteatre

Les Passejades conformen un espectacle teatral de 4 escenes ubicades en diferents espais del poble. La durada màxima de cada escena és de 15 minuts i el públic es desplaça a peu d’una escena a l’altra. Cada 20 minuts un grup de 20 persones inicia el circuit. Les representacions duren de les 9 del vespre fins a la mitjanit, cadascun dels 6 dilluns que van del 12 de juliol al 16 d'agost.

Passejades Microteatre és una programació pensada per a enriquir l'agenda cultural estival de la Costa Brava des d'un municipi amb una indiscutible tradició teatral.

Image

L'equip

DIRECCIÓ ARTÍSTICA I PRODUCCIÓ: Anna Arnay, Susanna Bosch, Miquel Àngel Armijo, Xavier Valentí.

EQUIP COL·LABORADOR: Miquel Pla, Maddy Ward, Amenata Kajakeh, Carlus Vergés, Cristina Bota, Dolfo Piedra, Josep Espigulé, Agnès Fort, Josep Mª Barceló, Isabel Saubí, Roger Poch, Aitana Poch, Jaume Garcia-Aguilera, Anna Novella, Helena Carreres, Kim Giralt, Ernest Pagès.

info@passsejades.com